1. В тава с размери 18/30 см разтопете маргарина.
2. Върху маргарина поставете половината от натрошените на ситно бишкоти.
3. Върху бишкотите поръсете кокоса.
4. Отгоре разпределете натрошения шоколад.
5. Върху шоколада разпределете нарязаните ядки.
6. Върху орехите разпределете останалите натрошени бишкоти.
7. Залейте с кондензираното мляко.
8. Поставете във фурната, предварително загрята на 180 градуса, и печете не повече от 30 мин. (може и по-малко).
9. Оставете сладкиша да се охлади и го извадете. Нарежете на парчета.
Съвет:
Много е вкусно, когато шоколадът, който използвате, е с ядки. Може да експериментирате с различни видове шоколад - с лешници, млечен, шоколадови бонбони с различен аромат. Важно е общото количество да бъде 170 гр.
Карамелизираното кондензирано мляко може да приготвите и сами: просто сложете консервата кондензирано мляко в голяма тенджера с вода и варете така 2-2,5 часа. След това изчакайте да изстине, преди да отворите консервата.