Мазник
10 Ноември 2014
12134
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Започваме с приготвяне на тестото. Брашното пресейте в дълбок съд и добавете солта. Постепенно наливайте водата в брашното и бавно месете с ръце, докато получите средно меко тесто. Хубаво омесете тестото и след това го разделете на 6 топки. Всяка топка намажете хубаво с масло и покрийте с найлоново фолио, след което оставете да почива около 40 минути. След това всяка топка разточете на тънък лист върху покривка или фолио, намажете с масло и поръсете със сирене. С помощта на покривката/фолиото навийте кората на руло и подредете рулата в намазнена тава. Повторете с останалите кори и сирене, след което пъхнете мазника във фурната на 200 градуса за около 30 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари