Мойте Рецепти
Отделете 100 мл от млякото, другото сложете да заври на огъня. В отделеното мляко разтворете нишестето и захарта. Когато млякото започне да завира, започнете да добавяте по малко сместа с нишестето при непрекъснато разбъркване, докато кремът се сгъсти. Дръпнете го настрана, добавете шоколада, начупен на кубчета, и маслото, и бъркайте, докато се разтопи.
С още горещия крем слепете бисквитите. Необходима е малка чаена лъжичка за всяка. Може да ги подреждате в правоъгълна форма, като ги лепите една до друга или в обикновена чиния.
Трябва да работите бързо, докато кремът е още топъл, за да могат бисквитите да омекнат без да трябва предварително да се потапят в мляко. Оставете сладкиша в хладилник да стегне за около 1 час. Нарежете го косо, за да получите ивици като на снимката.
По желание доукрасете, но и така е фантастичен!