Макаронена лазаня с гъби

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Паста
Макаронена лазаня с гъби
Макаронена лазаня с гъби
admin
Добавена от: admin
8000
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

макарони - 1 пакет
кайма - 500 г свинска
гъби - 200 г
домати - 500 г от консерва
моркови - 1-2 бр.
кашкавал - 200 г
прясно мляко - 200 мл
мазнина - 10 г краве масло
нишесте - 2 с.л. натурално
чесън - 3 скилидки
босилек - щипка
черен пипер - щипка
копър - 1/2 връзка
праз - 3 стръка  

Макароните се сваряват в подсолена вода до полуготовност. От нишестето, маслото и млякото направете сос бешамел. Задушете ситно нарязания праз и моркови, почистените гъби и каймата, прибавете пасираните домати и овкусете с подправките и чесъна.
Към така получената смес се добавят макароните и бешамела. Разбъркайте добре. Изсипете в намазана с масло тавичка и сложете в загрята фурна да се запече за 20 минути при 220 градуса.
Преди да извадите от печката, настържете кашкавал. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft