Макарони на фурна с кренвирш и кашкавал
21 Септември 2012
100037
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
400 г макарони
200 г майонеза
2-3 бр. кренвирши
3-4 с.л. кисело мляко
150-200 г кашкавал
1.5 л пилешки бульон
Maкароните се сваряват в бульона. Ако е останало от бульона, не го изцеждайте от макароните. Сипват се в тавичка, прибавя се нарязаният на ситно кренвирш, 1-2 с.л. от майонезата, киселото мляко и малко настърган кашкавал. Всичко се разбърква добре. Отгоре се намазва с останалата майонеза, поръсва се с останалия настърган кашкавал, поръсва се подправка по вкус и се запича във фурната.
Кренвиршът може да се замени с друг колбас, бекон или кайма.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари