Макарони с гъби и броколи

22 Май 2013
23752
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сваряваме макароните с малко сол. Когато са готови, ги измиваме със студена вода, за да не се слепват. Нарязваме гъбите на филийки и ги задушаваме заедно с чесъна и броколите, като прибавяме зехтина и водата и подправяме с черен пипер, сол и розмарин на вкус.
След като зеленчуците се задушат, ги оцеждаме от водата.
Разбиваме брашното в чашка вода, смесваме с прясното мляко и кравето масло и варим, като бъркаме постоянно, за да не загори. Варим до сгъстяване на соса.
Смесваме така получения сос със задушените зеленчуци.
Объркваме макароните със соса и поднасяме поръсени с пармезан.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари