Макарони със сирене в картофена черупка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Паста
Макарони със сирене в картофена черупка
Макарони със сирене в картофена черупка
admin
Добавена от: admin
4915
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 големи картофа за печене
1 ч.л. зехтин
1 чаша дребни макарони с дупка
1 чаша настъргано сирене Чедър - настъргано на едро
1/4 чаша прясно мляко с масленост 2%

Загрейте фурната на 200 градуса. Натрийте кожата на картофите със зехтина и надупчете с вилица на няколко места. Печете картофите 50 минути-1 час. Оставете ги да изстинат и отрежете връхчето на всеки картоф. Притиснете краищата на картофите, за да оформите джоб за макароните.
Докато картофите се пекат, пригответе пастата според инструкциите на опаковката. Отцедете водата и върнете пастата в тенджерата, след това объркайте вътре млякото и сиренето Чедър, докато се разтопят до кремообразна смес и попият в макароните. Изсипете равни количества макарони със сирене в отвора на всеки картоф и поднесете.  

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft