1 пакет бутер тесто
1 яйце
200 гр. извара
2 с.л. пудра захар
1 ч.л. лимонов сок
100 гр. кисело мляко
100 мл сметана
300 гр. малини
100 гр. шоколад
за поръсване - кокосови стърготини или бял шоколад
Разточете тестото на тънка кора. Нарежете 2/3 от него на правоъгълници. Останалото нарежете на ленти. Разбийте яйцето и намажете квадратите. Наредете тестените ленти по ръба на всеки четириъгълник, така че да се получи кант. Набодете тестото с вилица. Наредете ги в намаслена тавичка. Печете в предварително загрята фурна на 220 градуса. Разбийте изварата и половината захар, добавете лимоновия сок и млякото. Накрая прибавете сметаната. Смесете малините с останалата захар. Напълнете охладените бутерки с крема. Разтопете шоколада на водна баня. Поръсете бутурките с него, а отгоре подредете озахарените малини.
По желание гарнирайте с кокосови стърготини или настърган бял шоколад.