
Разбийте жълтъците със захарта в огнеупорна купа, докато се получи въздушени и пухкав крем. Сложете купата върху съд с леко къкреща вода и варете на водна баня при непрекъснато бъркане, докато сместа стане достатъчно гъста, за да остава по гърба на лъжицата.
Махнете купата от огъня и продължете с разбиването, докато кремът се охлади напълно. Сложетемалините в плитък съд и ги намачкайте на едро пюре с вилица. В отделна купа разбийте сметаната, докато се образуват твърди връхчета, след това прибавете внимателно яйчения крем и малиновото пюре. Покрийте правоъгълна форма (подходяща за фризер) с прозрачно фолио. Излейте в нея сместа и загладете повърхността. Сложете формата във фризера и замразете за поне 4 часа. При поднасяне за кратко потопете дъното на формата в гореща вода и обърнете семифредото върху плоска чиния. Внимателно отвийте фолиото и нарежете десерта на филийки.