Малко ябълки, канела, брашно и масло-7 минути за приготвяне и 30 за печене на ароматен пай

вход през zajenata.bg
За Жената
Малко ябълки, канела, брашно и масло-7 минути за приготвяне и 30 за печене на ароматен пай
12083
Снимков материал: pixabay.com
Малко ябълки, канела, брашно и масло-7 минути за приготвяне и 30 за печене на ароматен пай

Тази рецепта е истинска находка. В края на краищата той ще помогне, когато няма нищо за кафе, а гостите са вече току на прага. Паят е много лесен за приготвяне, а целият процес отнема няколко минути. И се получава много вкусно и ароматно!

Съставки:
• Брашно - 0,5 с.л.
• Грис - 0,5 с.л.
• Захар - 0,5 с.л.
• бакпулвер - 2 ч.ч.
• Канела - 1 ч.л.
• Ябълка - 4 бр.
• Масло - 100 г
• Орехи - 3 с.л. л.
• Стафиди - шепа

Приготвяне:
1. Смесете сухите съставки.
2.

Настържете обелените ябълки.
3. Настържете замразеното масло в съд за печене, отгоре поръсете малък слой сухи съставки.
4. Разстелете слой ябълки и ядки.
5. След това поръсете отново със суха смес.
6. Добавете втори слой пълнеж и поръсете със суха смес.
7. Поръсете с настъргано масло.
8. Изпратете във фурната за 30 минути при температура от 180 градуса.
9. Поръсете със захар 5 минути преди готвене.
10. Охладете готовия пай.
11. Поръсете с пудра захар и листа от мента.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft