Малък трик с яйцата и палачинките стават ПЕРФЕКТНИ! Тънки, не се късат и остават мекички:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Малък трик с яйцата и палачинките стават ПЕРФЕКТНИ! Тънки, не се късат и остават мекички:
41735
Снимков материал: pixabay.com
Малък трик с яйцата и палачинките стават ПЕРФЕКТНИ! Тънки, не се късат и остават мекички:

Палачинките са любим десерт на много от нас. Приготвят се лесно, а вкусът е незаменим. Въпреки това, колкото и често да ги правим и колкото и лесно да се приготвят, може да се случи тестото да не стане както трябва.

тесто палачинки

Кулинарните експерти съветват, че само една малка стъпка е достатъчна, за да могат вашите палачинки винаги да имат перфектен вкус . Обикновено, когато бъркаме сместа за палачинки, винаги слагаме цели яйца. Може да звучи невероятно, но именно тук ни е грешката!

белтъци и жълтъци

Ако искате перфектните палачинки , трябва да отделите белтъците от жълтъците . Сложете брашното в купа, добавете жълтъците, млякото и водата. След това добавете захарта и разбъркайте добре. Отделно разбийте белтъците на сняг и ги добавете към предварително направената смес.

разбиване тесто

Ако приготвите палачинки по този начин, те със сигурност ще имат перфектен вкус дори когато изстинат. 

перфектни палачинки

Не забравяйте да добавите газирана вода накрая, защото тя заедно с яйцата е тайната съставка за това, палачинките да са меки и гладки на консистенция.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft