Марината за телешко месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Сосове
Марината за телешко месо
Марината за телешко месо
admin
Добавена от: admin
86721
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

100 гр. вино , желателно е червено
100 гр. вода
1 чаена лъжичка червен пипер
2 ч.л. мед
3 ч.л. соев сос
сол и черен пипер

Всички продукти се разбъркват докато се разтопи медът и се залива месото. Оставя се да се маринова  - колкото по-дълго, толкова по-добре. Маринованото месо се глазира леко в тиган и после се нарежда в тавичка и се пече .Останалата марината се сгъстява и с получения сос се заливат изпечените парчета месо.

Маринатата може да се използва и за друг вид месо - агнешко, свинско, пилешко.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft