Маринована аншоа по гръцки
17 Май 2013
16204
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Измийте аншоата и овкусете рибките със сол. В по-широк огнеупорен съд поставете 1 пръст вода и половин купичка зехтин. Оставете сместа да заври. Добавете горчицата и разбъркайте добре, докато сместа стане хомогенна. Поставете вътре аншоата и захлупете с капак. След около 5 минути премахнете капака и когато салцата се сгъсти, загасете котлона и прибавете лимоновия сок и прясно смлян черен пипер.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари