Маринована аншоа по гръцки

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Маринована аншоа по гръцки
Маринована аншоа по гръцки
admin
Добавена от: admin
16204
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Измийте аншоата и овкусете рибките със сол. В по-широк огнеупорен съд поставете 1 пръст вода и половин купичка зехтин. Оставете сместа да заври. Добавете горчицата и разбъркайте добре, докато сместа стане хомогенна. Поставете вътре аншоата и захлупете с капак. След около 5 минути премахнете капака и когато салцата се сгъсти, загасете котлона и прибавете лимоновия сок и прясно смлян черен пипер.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft