Маринована сьомга с хрупкава коричка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Маринована сьомга с хрупкава коричка
Маринована сьомга с хрупкава коричка
admin
Добавена от: admin
9633
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 филета от сьомга
сол и черен пипер на вкус
1 супена лъжица Дижонска горчица
1 чаена лъжица мед
1 супена лъжици галета
1 супена лъжица нарязани орехи
1 връзка пресен магданоз
парчета пресен лимон за гарниране

Овкусете сьомгата със сол и черен пипер на вкус. Поставете я върху хартия за печене и я намажете със смес отгорчица и мед. Оставете в хладилник поне за час, за да се маринова рибата. Запечете сьомгата до готовност. След като извадите от фурната, посипете кожичката със смес от галетата, орехите и накълцания ситно магданоз. Поднесете рибата гарнирана с парченца лимон. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft