Мариновани свински пържоли с червено вино
16 Октомври 2018
18555
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
свинско месо - 700 г
червено вино - 1 в.ч.
чесън - 4 скилидки
оцет - 4 с.л.
горчица - 1 ч.л.
черен пипер
лук - 1 глава
сол
олио
Една страхотна марина за пържолки, с които ще станат крехки и сочни
Начукайте леко пържолите, натрийте ги със счуканите в сол лук и чесън, след което ги оставете за няколко часа в приготвената марината от виното, оцета, горчицата и малко олио.
Обръщайте ги от време на време, за да могат да се овкусят равномерно.
Отцедете ги и изпечете върху силно загрята скара, като при обръщането се поръсват с марината.
Поднесете с гарнитура по избо
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари