Мариновано празнично свинско
12 Май 2012
70967
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 кг свинско каре
1 лъжица горчица
1 чаша бяло вино
1 чаша прясно мляко
3-4 лъжици олио
3 моркова
2 глави лук
клонче целина
черен пипер
сол
Намажете месото с горчица и го сложете в смес от виното, млякото, черен пипер и сол. След 10-12 ч го извадете и подсушете. Изпържете месото в загрятото олио да хване коричка от всички страни, прибавете зеленчуците, нарязани на едро. Задушете ги малко и залейте с маринатата. Варете на тих огън, докато месото омекне. Като изстине, нарежете го на тънки филийки. Поднесете за вечеря с гарнитури и салата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари