Маслен кокосов пай

вход през zajenata.bg
Маслен кокосов пай
admin
Добавена от: admin
5930
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

За плънката:
Отворете кокосовите орехи, отделете течността, изгребете месото на орехите и го оставете настрана. В тиган смесете кондензираното мляко и захарта, включете котлона на ниска степен и бъркайте продължително, докато захарта се разтопи. Прибавете ядката на орехите и оставете да ври 2 минути. Разтворете нишестето в кокосовата вода и налейте течността в тигана. Варете, докато сосът се сгъсти, след това изключете котлона. Оставете крема да изстине.
За пая:
Разстелете един лист от тестото в тавичка или форма за пай с диаметър приблизително 23 см. Разпределете отгоре плънката, след това покрийте с останалото тесто и запечатайте краищата с прищипване. С вилица надупчете горния пласт тесто навсякъде и изпечете в предварително загрята на 190C фурна за 50 минути, докато повърхността стане златисто-кафява. Поднесете пая горещ. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft