500 гр. брашно
400 гр. мас
1 пак. ванилова захар
200 гр. захар
100 гр. пудра захар
Размекнатата мас се разбива със захарта, докато сместа стане пухкава и захарта се разтопи. След това се прибавят останалите съставки (без пудрата захар) и се меси, докато тестото стане меко и гладко. Готовото тесто се прехвърля в месомелачка, снабдена с приставка за сладки. С машинката се оформят бисквити-гъсенички с дължина около 5-6 см. Подреждат се в тава за печене и се пекат на 200 ° С, докато станат леко розови, почти бели. Когато са готови, се изваждат да се охладят и се оставя десетина минути. След това се овалват в пудрата захар.
Забележка: ако нямате машинка за месо с приставка, може да използвате обикновен шприц или формичка за сладки, която да напълните с тестото и да избутате бисквитите с пръст.