500 г брашно
250 г мас
250 г пудра захар
3 с.л. какао
От посочените продукти (без какаото) се замесва ронливо маслено тесто. Омесва се хубаво, и се разделя на две. Едната част (която е по-малка) се омесва допълнително с какао. Взема се бялото тесто. Разточва се на кора с дебелина 0.5 см или малко по-тънка. Върху него се слага от кафявото тесто, като се покрива навсякъде. Леко се притиска с точилка, за да залепне хубаво върху бялото тесто (може да ползвате свежо фолио върху тестото, за да не ви залепва). Двете теста, както са заедно, се навиват на руло и се режат на охлюви. Слагат се в суха, ненамазана тава обърнати и се пекат. Трябва да останат бели, само да изсъхнат. Когато се извадят от фурната са меки, но след като изстинат стават по-стегнати и пръхкави. Ако престоят поне ден, стават още по-сипкави.