Мексиканска бобена супа с бекон и кайма
15 Януари 2012
14472
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Беконът се нарязва и запържва в мазнината. Лукът и чесънът се нарязват и заедно с лютата чушка се прибавят към бекона. След 2-3 минути се прибавя каймата. Овкусява се. Супата се задушава 15 минути. Прибавят се пасираните домати с нарязаната червена чушка. След още 5 минути се прибавя и боба. Налива се 500 мл топла вода и се вари още 10 минути. Готовата супа се сервира със сметана и поръсена с магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари