Ментово песто
22 Декември 2011
7041
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
150 г прясна мента
200 мл олио от тиквени семки
50 г сирене Пекорино
2 скилидки чесън
сол на вкус
Листата на ментата се измиват и се поставят в подходящ за пасиране съд.
Налива се олиото от тиквени семки, прибавят се скилидките чесън, настърганото сирене „Пекорино“ и всичко се пасира.
Сместа се изсипва в буркан, затваря се и се съхранява в хладилник.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари