Месар с опит алармира: Част от каймата, която се предлага е негодна за употреба-Ето как да я разпознаете!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Месар с опит алармира: Част от каймата, която се предлага е негодна за употреба-Ето как да я разпознаете!
2541
Снимков материал: pixabay.com
Месар с опит алармира: Част от каймата, която се предлага е негодна за употреба-Ето как да я разпознаете!

В интернет пространството непрекъснато се появяват публикации, коиото предупреждават за некачественото месо и кайма, които употребяваме от доста време насам по обясними причини. Намерихме обаче публикация, която ни съветва какво да правим, за да разпознаем некачествената кайма.

Текстът се предполага, че е написан от майстор с 11 години опит.
Ако можете да се доверите на този месар, не трябва да купувате част от мляното месо, което се продава.
 
- Мляно месо - ВНИМАНИЕ! Аз съм месар от 11 години и със сигурност мога да кажа, кое от месото, което ядем е от трупове на животни, които преди това са били вече умрели и коео то месото е пътувало в течение на дни. Зная как да приготвя хубава кайма от месо, което е престояло един месец, а всичко благодарение на студена вода, сол, захар и оцет...

Затова хора, ако месото е много ситно смляно, ако от външните страни е червено, а вътре тъмно и ако прави пяна, когато се готви, бъдете сигурни, че месото е обработено по начина, по който ви казах. Солта и студената вода извличат миризмата, захарта връща цвета и оцетът връща свежестта. Гледайте какво купувате и ядете ... - пише предполагаемия касапин.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft