В интернет пространството непрекъснато се появяват публикации, коиото предупреждават за некачественото месо и кайма, които употребяваме от доста време насам по обясними причини. Намерихме обаче публикация, която ни съветва какво да правим, за да разпознаем некачествената кайма.
Текстът се предполага, че е написан от майстор с 11 години опит.
Ако можете да се доверите на този месар, не трябва да купувате част от мляното месо, което се продава.
- Мляно месо - ВНИМАНИЕ! Аз съм месар от 11 години и със сигурност мога да кажа, кое от месото, което ядем е от трупове на животни, които преди това са били вече умрели и коео то месото е пътувало в течение на дни. Зная как да приготвя хубава кайма от месо, което е престояло един месец, а всичко благодарение на студена вода, сол, захар и оцет...