Месни хапки с кашкавал и гъбки
22 Декември 2011
15612
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
300 гр. свинско месо (телешко, агнешко и др.)
200 г гъби
200 г кашкавал
2 с. л. топено сирене
50 мл вино
растителна мазнина, сол и подправки на вкус
Месото нарязваме на едри хапки. Сотираме го в тиган със сгорещена мазнина. Добавяме гъбите и разбърквме. Оставяме да се пържат няколко минути и добавяме топеното сирене.
Посоляваме, подправяме, заливаме с виното и разбъркваме. Прехвърляме в огнеупорен съд и печем около 1 час, завито с алуминиево фолио. Отвиваме, поръсваме с настърган кашкавал и запичаме. Поръсваме със свежи подправки и сервираме.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари