Миден пилаф
17 Май 2013
8186
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете на дребно стръкчетата пресен лук и ги задушете в малко зехтин. Добавете ориза и леко го запържете. Прибавете 3 чаши вода, солта и черния пипер. Мидите добаветее 10 мин преди да е готов оризът. Оставете ястието да поври, докато изври водата.
Ако желаете, можете да прибавите стръкчета мента при сервирането.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари