Мидена салата с майонезен сос
26 Август 2013
10317
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Мидите се измиват добре. Слагат се в тенджера с малко вода и сол и се задушават, докато се отворят всичките. След това се почистват от черупките и се поставят в чиния. Майонезата се разрежда с малко лимонов сок и с нея се заливат мидите в чинията. Отгоре се поръсват със ситно нарязан лук, смесен със ситно накълцан магданоз. Гарнират се с парченца лимон.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари