Миди във винен сос

вход през zajenata.bg
Миди във винен сос
admin
Добавена от: admin
11211
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

около 1 кг миди
1 ч. ч. бяло вино
1 глава лук
2 домата
2-3 с.л. олио
1/4 връзка магданоз
1 ч.л. мащерка
 1/4 ч.л. бял пипер
сол на вкус

Загрейте мазнината. Добавете нарязаните на кубчета домати, лук и запържете 2-3 минути. Добавете виното и подправките без магданоза и веднага след завирането на сместа - добре почистените миди. Оставете на слаб огън под капак за около 20-25 минути. В края добавете магданоза. Поднесете ястието топло или охладено с чаша бяло вино.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft