Миди във винен сос
16 Юли 2013
11211
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Загрейте мазнината. Добавете нарязаните на кубчета домати, лук и запържете 2-3 минути. Добавете виното и подправките без магданоза и веднага след завирането на сместа - добре почистените миди. Оставете на слаб огън под капак за около 20-25 минути. В края добавете магданоза. Поднесете ястието топло или охладено с чаша бяло вино.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари