Минестроне по милански
10 Юли 2012
8299
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Накисваме почистения и изплакнат фасул през нощта в студена вода и на следващия ден го сваряваме в същата вода до омекване. Нарязваме на малки кубчета сланината и лука, нарязваме ситно магданоза и градинския чай, целината и зелето нарязваме на ивички, морковите, картофите и тиквичките на кубчета, потапяме за миг доматите във вряла вода, обелваме и ги нарязваме на малки парченца. Стопяваме сланината, прибавяме маслото, лука, целината, моркова и изпържваме. Добавяме фасула, картофите, тиквичките, бульона и задушаваме малко. Последно прибавяме зелето, доматите, ориза, сол и подправките и варим до омекване. Преди поднасяне поръсваме с 2 лъжици настърган пармезан (или ементал). Отделно можем да поднесем настъргано сирене.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари