Минестроне по милански

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Минестроне по милански
Минестроне по милански
admin
Добавена от: admin
8299
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

40 г сурова сланина
1 малка глава лук
1 лъжица ситно нарязан магданоз
2 листа градински чай
3 стръкчета целина (или парченце целина)
1 морков
150 г обелени картофи
100 г тиквички
150 г зеле
2 домата
20 г масло
80 г зрял фасул
1 л бульон или вода
80 г ориз
настърган пармезан
черен пипер
сол

Накисваме почистения и изплакнат фасул през нощта в студена вода и на следващия ден го сваряваме в същата вода до омекване. Нарязваме на малки кубчета сланината и лука, нарязваме ситно магданоза и градинския чай, целината и зелето нарязваме на ивички, морковите, картофите и тиквичките на кубчета, потапяме за миг доматите във вряла вода, обелваме и ги нарязваме на малки парченца. Стопяваме сланината, прибавяме маслото, лука, целината, моркова и изпържваме. Добавяме фасула, картофите, тиквичките, бульона и задушаваме малко. Последно прибавяме зелето, доматите, ориза, сол и подправките и варим до омекване. Преди поднасяне поръсваме с 2 лъжици настърган пармезан (или ементал). Отделно можем да поднесем настъргано сирене.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft