Омесете брашното с кравето масло, нарязано на ситно, и ги объркайте. Добавете 100 мл студена вода и омесете бързо тесто. Добавете настъргания кашаквал, а ако е необходимо - още малко вода. Загънете тестото в тънко фолио и го сложете за 30 мин в хладилник. Разделете тестото на топки в завсимост от големината на формите за тарта. Разточете всяка топка на тънка кора, така че да покрива дъното и да може да се вдигне ръбче, да се оформи по съда. Тартите се слагат в предварително загрята фурна на 200 градуса и се пекат на средна скара около 15 мин, след което се изваждат. Яйцето и натрошеното сирене се смесват с нарязаните зелени подправки. Доматите се нарязват на тънки резенчета. Сместа се разпределя във всички тарти, поръсва се с маслини и отгоре се редят доматени кръгчета. Поръсва се с босилек. Пече се на средна фурна на 180 градуса до готовност.
Идея: вместо големи домати може да използвате чери доматчета - в такъв случай ги нарежете на половинки!