Водата за мармалада се кипва и се сипва захарта.
Щом захарта се разтвори, се добавят нарязаните портокали, разбърква се и къкри 10 минути.
Наливат се портокаловият ликьор и сокът от 1/2 портокал, мармаладът се разбърква и се оставя да се охлади.
Сметаната за шоколадовия ганаш се кипва и към нея се добавят маслото и шоколадът.
Сместа къкри 5 минути и се налива глюкозата. Разбърква се, оттегля се от котлона и се оставя да се охлади.
Точените кори се нарязват на лентички с дължина 10 см и ширина 4 см и две по две се поставят кръстообразно. Краищата и центърът на получените форми се намазват с разтопено масло.
В центъра на корите се сипва по малко от шоколадовия ганаш, слага се по една вишна и се завиват като пакетчета. Подреждат се в намазнена и набрашнена тава и се пекат около 5 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна. Сервират се с охладения портокалов мармалад.