Мислех, че е някаква сложнотия, а то - фасулска работа. Върховна крем торта - трябва само да преспи в хладилника.

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Мислех, че е някаква сложнотия, а то - фасулска работа. Върховна крем торта - трябва само да преспи в хладилника.
Мислех, че е някаква сложнотия, а то - фасулска работа. Върховна крем торта - трябва само да...
774236
Мислех, че е някаква сложнотия, а то - фасулска работа. Върховна крем торта - трябва само да преспи в хладилника.
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тази торта е специално за тези домакини, които ценят своето време и пари. И тези, които са отегчени от обикновените десерти . Ако сте една от тях, побързайте да го приготвите!

Крем торта , която всеки може да направи. А търпи и импровизации - например, варено или нормално кондензирано мляко, сметана или любим крем, кокос или бадеми.

Винаги се получава супер вкусно!

Продукти:

750 гр. бутер тесто

500 гр. сметана

380 гр. подсладено кондензирано мляко (сгущенка)

бадеми на люспи

Приготвяне:

  1. Разгънете бутер тестото. Нарежете на ленти с ширина 2-3 сантиметра.
  2. Изпечете ги във фурната на 200 градуса до златисто.
  3. В отделна купа разбийте сметаната. Добавете кондензираното мляко. Отново разбийте.
  4. Разстелете една трета от лентите върху прозрачно фолио. Щедро намажете с крем. Поръсете с бадеми или кокос. Повторете процедурата още два пъти. Оставете малко крем за покриване на тортата по-късно.
  5. Увийте добре във фолиото и пъхнете в хладилника, така че да стегне и попие крема хубаво.
  6. На сутринта отново намажете тортата с крем и поръсете с бадемови листенца.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft