Млечна гъбена чорбица
11 Април 2014
18016
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете чесъна на ситно и запържете в олио.
Нарежете гъбите на тънки филийки, а морковите - на тънки кръгчета, след което ги задушете в малко вода, докато омекнат. Щом омекнат, поръсете с лъжичка брашно, залейте с млякото и 100 мл вода и варете заедно около 10 минути. Добавете фидето изделия и подправете на вкус.
Варете така около 5 до 7 минути, докато фидето е готово. Накрая поръсете с пресен магданоз и поднесете.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари