Можем да го ядем всеки ден: Костенурчено хлебче с чесън и билки - става за нула време, а ароматът му се помни дълго!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Можем да го ядем всеки ден: Костенурчено хлебче с чесън и билки - става за нула време, а ароматът му се помни дълго!
Можем да го ядем всеки ден: Костенурчено хлебче с чесън и билки - става за нула време, а ароматът...
20917
Можем да го ядем всеки ден: Костенурчено хлебче с чесън и билки - става за нула време, а ароматът му се помни дълго!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
масло
  • 3 скилидки чесън
  • 1 връзка магданоз
  • Начин на приготвяне:

    1. Смесете ситно настъргания кашкавал/сирене, прекарания през преса чесън, разтопеното масло и ситно нарязания магданоз. 
    2. Нарежете хляба на успоредни резени по диагонал, без да го прерязвате докрай, след което запълнете разрезите с приготвената плънка. 
    3. Увийте хляба във фолио и го печете в продължение на 15 минути в предварително загрята на 180 ° С фурна. След това махнете фолиото и печете още 10 минути, докато хлябът хване хрупкава коричка.

     

    Редактор: Петя Иванова
    Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft