Московски расолник
12 Февруари 2013
6040
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарязваме на парченца почистените бъбреци, заливаме с вода, възваряваме и прецеждаме. Отново ги заливаме със студена вода, възваряваме, варим до омекване (около 50 минути) и отново прецеждаме. Междувременно нарязваме на кубчета обелените картофи и краставички и прибавяме към бульона с бъбреците. Изпържваме в масло ситно нарязаните лук и зеленчуци, прибавяме към бульона, посоляваме, поръсваме черен пипер и варим 20 минути. Прибавяме ситно нарязания киселец или маруля, оцет и варим 5-10 минути. При поднасяне поставяме във всяка супена чиния парченца бъбреци, сметана и ситно нарязан копър или магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари