За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Мусака от пържени тиквички - само 4 съставки, но какъв вкус само!
Мусака от пържени тиквички - само 4 съставки, но какъв вкус само!
24 Май 2016
27751
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Каймата се запържва леко и се овкусява по желание.
Тиквичките, нарязани на кръгчета или ленти, също се запържват от двете страни.
В тавичка се подреждат ред тиквички ред кайма, отгоре се завършва отново с тиквички. Добавят се подправки на вкус и мусаката се слага да се пече.
Когато се запече, се разбиват сметаната и яйцата, и мусаката се залива със сместа.
Слага се да се допече още 15 мин.
Ужасно вкусно и бързо!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари