Мъжът ми от 1 месец ми надува главата да му ги направя, видял ги по телевизията. Най- накрая ги приготвих, такава вкусотия не бях яла

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Мъжът ми от 1 месец ми надува главата да му ги направя, видял ги по телевизията. Най- накрая ги приготвих, такава вкусотия не бях яла
Мъжът ми от 1 месец ми надува главата да му ги направя, видял ги по телевизията. Най- накрая ги...
126821
Мъжът ми от 1 месец ми надува главата да му ги направя, видял ги по телевизията. Най- накрая ги приготвих, такава вкусотия не бях яла
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Когато говорим за американска кухня, задължително е необходимо да имаме предвид много и качествено месо, както и кайма. Това кулинарно изкушение би могло да приготвите у дома

Невероятно апетитни и вкусни гнезда от кайма, пълни с други вкусотии очакват да ги хапнете с удоволствие и естествено с хубава бира през лятото или чаша руйно вино през есента и зимата.

 

Понеже рецептата е изпълнена от американци, според техните условия, вие бихте могли да я направите или в американски вариант или в български вариант.

Ако имате барбекю в градината на вилата или на село, ще изпълните американската рецепта.

Ако нямате – ще готвите по български маниер във фурната.

 

Необходими продукти:

Кайма

бекон или прошуто

гъби

кромид лук

 

Апетитни и вкусни гнезда от кайма, пълни със зеленчуци

други зеленчуци като тиквички, патладжан, печени чушки

кашкавал

топено сирене

Приготвяне:

Трябва да оформите от каймата по-големи топки, както е показано на видеото.

От всяка топка е необходимо да приготвите гнездо от кайма с помощта на метално кенче или стъклено бурканче от лютеница, мармалад или друго.

За да се извади канчето – бурканчето по-лесно от каймата, необходимо е да го намажете с олио или зехтин.

Готовото гнездо опаковайте с бекон или прошуто, както го направиха на видеото.

 

Ако не обичате каймата алангре, поставете кашкавала по-късно

Преди да започнете работа с вашата кайма, подгответе зеленчуците.

Ако имате скара, изпечете ги на нея. Ако имате грил тиган, използвайте го.

 

Ако нямате тази посуда, запържете зеленчуците във вашия тиган.

После напълнете готовите гнезда от кайма със зеленчуците.

Във видеото сложиха парчета кашкавалено сирене и накрая наръсиха с настърган кашкавал или пармезан.

 

Както ще видите в края на видеото, готовите изпечени гнезда от кайма останаха по-сурови – алангре.

Ако не харесвате по-сурова кайма, запечете вашите гнезда от кайма на грила или във фурната без кашкавала.

Него добавете, когато решите, че каймата е добре изпечена. На кашкавала или на топеното сирене е нужно малко време, за да са стопи и изпече.

Да са ви сладки вкусните и атрактивни гнезда от кайма по изпитана американска рецепта!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft