На 50 години съм и такова чудо не бях опитвала! Истинска вкусотия за лятото!
25 Юли 2017
12092
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Възползвайте се от летния сезон за малък експеримент и се наслаждавайте на отличния вкус на диня на скара .
-половина диня
-маслиново масло (при необходимост)
-сок от два по-малки лимона
-сол на вкус
-кориандър
Нарежете динята на по-малки парчета и я намажете със зехтин и сок от лимон. Посолете я и я поставете на топла скара по 3-5 минути от всяка страна.
Кога стане готова, намажете я с останалия сок от лайм и поръсете с кориандър.
Интересното е, нали?
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари