На трапезата за Игнажден трябва да присъства едно ястие по класическа българска рецепта! Вижте...
19 Декември 2015
328967
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
1 кг картофи
2 глави кромид лук
джоджен
сол
олио
Суровите картофи се обелват и се настъргват на едро ренде. След това се настъргва и лука.
Добавя се сол и джоджен на вкус. Разбъркват се и се оставят 15 минути да престоят. В широк тиган се сипва олио и се слага сместа да се пържи под похлупак. Когато отдолу стане златисто се обръща върху капака, връща се в тигана и се изпържва от другата страна. За по-лесно може да се сложи в намазана с олио тава и да се изпече във фурната.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари