Наденица по Лионски

вход през zajenata.bg
Наденица по Лионски
admin
Добавена от: admin
3403
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

колбас - лионска наденица 600 гр.
царевица - от консерва 150 гр.
кисели краставички – 150 тр.
картофи – 200 гр.
масло – 30 гр.
олио – 10 гр.
целина – 100 гр.
хрян – паста 100 гр.
прясно мляко – 150 гр.
сол
 

Наденицата се нацепва напряко и се изпича на намазнена с олио скара.

Картофите се сваряват, обелват и се намачкват с ръчен пасатор, като се добавя маслото, млякото, солта, ситно настърганата целина и пастата хрян.

С готовото пюре се гарнира наденицата.

Сервира се с бейби краставичките и бейби царевичките. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft