Най- бързата и лесна рецепта, която някога сте чували за приготвяне на лазаня. Е как да не опитате- грехота е!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Най- бързата и лесна рецепта, която някога сте чували за приготвяне на лазаня. Е как да не опитате- грехота е!
Най- бързата и лесна рецепта, която някога сте чували за приготвяне на лазаня. Е как да не...
21761
Източник: петел.бг
Най- бързата и лесна рецепта, която някога сте чували за приготвяне на лазаня. Е как да не опитате- грехота е!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:

кори - 1 пакет полуготови за лазаня или по-дебели кори за баница

кайма - 500 г

кашкавал - 300 г

свинско филе - 200 г или пушено пуешко филе

доматено пюре - доматена паста или кетчуп

олио

 

Начин на приготвяне:

Намазваме правоъгълна тава с малко олио, след което слагаме 1 пласт от корите и ги намазваме с доматеното пюре. Ако не разполагаме с пюре, може и с кетчуп.

След това слагаме пласт от половината каймата, разстиламе я добре и покриваме с кора.

След, което слагаме наново от пюрето и върху него нарязани на ситно половината от пуешкото или свинското филе и половината от кашкавала (кашкавалът може да бъде настърган).

Покриваме с кора, намазваме с пюре и слагаме другата половина от каймата, покриваме с кора, над която слагаме доматено пюре и другата част от филето и кашкавала, покриваме ги с кора, намазваме с пюре и поливаме с малко, но доста олио, за да покрием лазанята.

Изпичаме я до готовност в загряна умерена фурна.

Приятен апетит!

Източник: gotvach.bg

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft