Най- вкусните и лесни пилешки дробчета, които сте яли за вечеря
29 Април 2015
327592
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
250 г пилешки дроб
2 супени лъжици олио
150 г нарязан лук
черен пипер
сол
2 скилидки чесън
1 супена лъжица коняк
Пилешките дробчета измийте, почистете и ситно нарежете. В загрято олио запържете лука и след това добавете дробчетата и запържете всичко това за още 5 минути.
Подправете със сол, черен пипер, добавете изистения чесън и накрая сложете коняка.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари