Най- доброто попълнение от рецепти, което може да имате- доказано във времето

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Най- доброто попълнение от рецепти, което може да имате- доказано във времето
Най- доброто попълнение от рецепти, което може да имате- доказано във времето
38363
Най- доброто попълнение от рецепти, което може да имате- доказано във времето
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Всеки път, като си купувате кайма изобретателните домакини се чудят как да разнообразят домашното меню и какво да сготвят за вечеря вместо скучни и банални кюфтета. Вече сме споделили с вас хиляди рецепта за мляно месо, но сега ще ви предложим една прекрасна лятна наслада с гъбки и кайма.

Деликатни кюфтета в гъбки под слой вкусно кашкавалче са прекрасен избор. Купувайки гъби за това ястие, изберете тези, които са по- големи. Ще ви бъде по-удобно. Не забравяйте да опитате тази рецепта, тя ще ви стане любима, сигурни сме!

 

Съставките

печурки 9-10 бр.

крема сирене 150 грама

лук 1-2 бр.

яйце 1 бр.

масло 20 грама

Слънчогледово масло на вкус

сол на вкус

Черен пипер на вкус

магданоз на вкус

кашкавал 100 g

заквасена сметана 2 супени лъжици

 

подготовка

Вземете големи гъби, отделете стълбчетата от шапките, изплакнете шапките, изсушете и поръсете вътре със сол.

Измийте и нарежете стъблата с лук. Запържете гъбите на двете страни в смес от сметана и слънчогледово олио в продължение на 1 минута.

След това изпържете нарязания лук и стълбчетата, докато станат златисти. 
В дълбока купа комбинирайте мляното месо с пържения лук и стълбчета, подправките, крема сиренето и яйцето. Добавете сол и черен смлян пипер на вкус и разбъркайте всичко старателно.

Напълнете с получената смес шапките на печурките, поръсете с настърган кашкавал върху едро ренде. Покрийте кашкавала с мрежа от заквасена сметана и изпратете ястието в предварително загрята фурна от 180 градуса за 25 минути.

Воая, пълнените гъби са готови! Погледнете какво още можете да направите от мляно месо и не забравяйте да споделите тази рецепта с приятелите ви! Очакваме вашите отзиви в коментарите.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft