Най- лесната рецепта за кашкавалки- закуска за шампиони
19 Септември 2015
20122
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
150 грама кашкавал
150 грама топено сирене
1 белтък и 2 жълтъка
1 чаена чаша брашно (количеството е приблизително)
сол на вкус (съобразете и солеността на сирената)
чесън на вкус
сусам за поръсване по желание
Настържете кашкавала, към него прибавете едно цяло яйце, подправки на вкус, в това число чесън, и брашното (използвайте толкоз, колкото консистенцията да започне да наподобява тесто, целта е да преобладава кашкавалът).
Тестото приберете в хладилника за 30 минути, след което извадете и разточете тънко. Изрежете кръгчета с помощта на чаша и в средата на всяко сложете по малко от топеното сирене.
"Затворете", оформяйки "чувалче" или по друг начин, който предпочитате. Намажете повърхността на закуските с жълтък и подредете в тава на известно разстояние една от друга.
Изпечете кашкавалките на средна температура в продължение на около 30 минути.
Може да поръсите със сусам.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари