Най- лесното шоколадово руло, което сте правили досега- топи се в устата и е толкова сладко, че...
28 Януари 2016
17010
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
брашно
1 ванилия
1 бакпулвер
2 с.л. олио
течен шоколад за намазване
пудра захар за поръсване
Разбийте продуктите в следната последователност: яйца, захар, олио, брашно, бакпулвер и ванилия. В квадратна тава, поставете намаслена хартия за печене и разстелете равномерно сместа. Печете в загрята фурна на 180 градуса, докато порозовее. Навлажнете кърпа и обърнете горещият блат върху нея. Премахнете хартията и намажете с шоколад. Навийте, като си помагате с хавлията. Оставете да изстине и поръсете с пудра захар.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари