Най-вкусните чеснови картофи досега! Запазете ги за утре, че вече е късно
24 Юни 2017
13965
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Картофите и чесънът вървят ръка за ръка. Затова ви споделяме една чудна рецепта, която да изпробвате още днес.
Необходими продукти:
- 5 картофа
- 100 грама краве масло (меко)
- 5 с.л.
настърган пармезан
1 с.л. сметана
3 скилидки чесън (обелени и намачкани)
3 с.л. магданоз (ситно нарязан)
Начин на приготвяне:
- Обелете картофите и ги сложете да заврят в тенджера. Отцедете водата, когато омекнат.
- В предварително намазнена форма подредете картофите, които предварително сте нарязали по дължина. Намажете всеки картоф с чесновото масло и сложете тавата или формата в предварително загрята фурна. Печете до 250 градуса, в зависимост от фурната, за 10-15 минути.
- Това е всичко. Звучи вкусно, нали? Добър апетит!
- Във видеото по-долу ще видите друга много хубава рецепта за пикантни картофи във фолио.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари