200 гр. шоколад за готвене, натрошен на малки парченца
100 гр. бял шоколад, натрошен на малки парченца
200 гр. масло
200 гр. кафява захар
4 яйца
140 гр. брашно
50 гр. какао
200 гр. замразени малини
Загрейте фурната на 180 градуса. Покрийте правоъгълна тавичка с хартия за печене. Разтопете черния шоколад, маслото и захарта на водна баня, като постоянно бъркате. Когато е готово, свалете съда от огъня.
Добавете яйцата едно по едно в шоколадовата смес, като бъркате непрекъснато. След това добавете брашното и какаото, и отново разбъркайте добре. Добавете половината от малините и белия шоколад. Прехвърлете получената смес в съда за печене. Добавете отгоре останалите малини. Печете на средна скара във фурната около 35 минути. Охладете десерта преди сервиране.