Най-лесната баница на тиган!
25 Ноември 2015
189953
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Тази вкусна баница на тиган е перфектна за всички, които предпочитат лесните и бързи рецепти.
Продукти за баницата на тиган :
1 яйце
1 чаена чаша прясно мляко
1 чаена чаша брашно
около 300 грама сирене или извара
30 грама краве масло
Разбийте в подходяща купа яйцето. Добавете млякото и бъркайте.
Последователно поставете и брашното, като през цялото време е необходимо да бъркате. Накрая се слага сиренето или изварата.
В горещ тиган се слага 15 грама масло и половината тесто се изсипва. Пържи се на слаб огън. От двете страни е нужно да хване хубава златиста коричка. Същото се повтаря и с останалата част от маслото и тестото.
Препоръчително е ползването на тефлонов тиган в случая.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари