Направих домашна картофена наденица, която надмина всички очаквания и гостите ми ръкопяскаха

вход през zajenata.bg
За Жената
Направих домашна картофена наденица, която надмина всички очаквания и гостите ми ръкопяскаха
2111
Снимков материал: pixabay.com
Направих домашна картофена наденица, която надмина всички очаквания и гостите ми ръкопяскаха

Такива колбаси ще направят фурор на семейната вечеря или празничната трапеза! В крайна сметка колбасите са невероятно вкусни!

Благодарение на тях ще станете готвач на годината! В крайна сметка колбасите са невероятно вкусни! Приготвят се доста просто, но резултатът надминава всички очаквания! И не се страхувайте! Без месо колбасът не може да се нарече наденица!

Ще ви трябват следните съставки:

  • Картофи 1 и половина кг;
  • Лук две глави;
  • Пресни гъби 300 г;
  • Бекон 250 г;
  • Слънчогледово масло няколко супени лъжици ;
  • Червата за обвивката на колбаса са три метра;
  • Сол и черен пипер по ваш вкус.

Започваме да приготвяме незабравим домашен колбас от картофи:

За начало измийте червата и ги оставете да изсъхнат.

Нарежете картофите и ги стрийте на ситно ренде.

Нарязвате ситно лука и запържвате в тиган с масло.

Гъбите и бекона също се нарязват на ситно и се запържват заедно с лука до готовност.

Поставете всички пържени съставки в картофите и разбъркайте добре.

Полученият пълнеж се пълни в черва, които след това се връзват с конец. 

Поставете колбасите във фурната за около 45 минути. Гответе на 180 °.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft