Такива колбаси ще направят фурор на семейната вечеря или празничната трапеза! В крайна сметка колбасите са невероятно вкусни!
Благодарение на тях ще станете готвач на годината! В крайна сметка колбасите са невероятно вкусни! Приготвят се доста просто, но резултатът надминава всички очаквания! И не се страхувайте! Без месо колбасът не може да се нарече наденица!
Ще ви трябват следните съставки:
- Картофи 1 и половина кг;
- Лук две глави;
- Пресни гъби 300 г;
- Бекон 250 г;
- Слънчогледово масло няколко супени лъжици ;
- Червата за обвивката на колбаса са три метра;
- Сол и черен пипер по ваш вкус.
Започваме да приготвяме незабравим домашен колбас от картофи:
За начало измийте червата и ги оставете да изсъхнат.
Нарежете картофите и ги стрийте на ситно ренде.
Нарязвате ситно лука и запържвате в тиган с масло.
Гъбите и бекона също се нарязват на ситно и се запържват заедно с лука до готовност.
Поставете всички пържени съставки в картофите и разбъркайте добре.
Полученият пълнеж се пълни в черва, които след това се връзват с конец.
Поставете колбасите във фурната за около 45 минути. Гответе на 180 °.