Нарязвам половинка зеле на ивички, чуквам 2 яйца и ядем на корем през ден!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Нарязвам половинка зеле на ивички, чуквам 2 яйца и ядем на корем през ден!
Нарязвам половинка зеле на ивички, чуквам 2 яйца и ядем на корем през ден!
123274
Нарязвам половинка зеле на ивички, чуквам 2 яйца и ядем на корем през ден!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Отличен съвет за бърза и лесна вечеря , която можете да приготвите от обикновено зеле. Получава се вкусно и апетитно ястие на тиган, което спокойно може да поднесете и на скъпи гости.

Тази вкусна пица от зеле така ще се услади на семейството ви, че ще я приготвяте често-често:

Пица от зеле на тиган

Продукти:

180 г зеле (половин зелка)

2 яйца

3 супени лъжици доматен сос (сос за пица или кетчуп) 

70 г сирене моцарела

2 кренвирша (или филе)

1/4 глава лук

Приготвяне:

Нарежете зелето на тънки ивици.
зеле на ивици

Накиснете го във вода за 10 минути.

зеле във вода

Нарежете лука на ситно.

Нарежете колбаса и настържете моцарелата.

Изплакнете зелето под вода и го оставете да се изкапе добре.

Разбийте 2 яйца със сол и черен пипер в купа.

разбити яйца

Добавете към зелето и разбъркайте.

зеле с яйца

Загрейте парче масло в тиган и пуснете вътре зелевата смес.

Важно е да образува еднородна - компактна повърхност.

пържено зеле

Покрийте и печете около 4 минути.

пържено зеле с масло

С помощта на чиния обърнете и намажете с доматен сос.

пица на тиган със зеле

зелева пица

Поръсете с лук.

След това с нарязания колбас и моцарела.

пица от зеле

Покрийте и печете, докато сиренето се разтопи.

апетитна пица от зеле

Пожелаваме ви добър апетит! :-)

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft