Трикът на пекаря: Хляб в плик за печене - само смесваш съставките, намачкваш и втасва до небето!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Трикът на пекаря: Хляб в плик за печене - само смесваш съставките, намачкваш и втасва до небето!
Трикът на пекаря: Хляб в плик за печене - само смесваш съставките, намачкваш и втасва до небето!
3356
Трикът на пекаря: Хляб в плик за печене - само смесваш съставките, намачкваш и втасва до небето!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Всяка домакиня трябва да знае този уникален метод за приготвяне на тесто . По тази технология тестото се приготвя лесно, без използването на кухненски робот.

Освен това дори не е нужно да си цапате ръцете, за да омесите гладко тесто. Всичко се случва бързо и лесно само с помощта на обикновен найлонов плик за печене - вижте рецептата за Тесто в плик за печене :

Тесто в плик за печене

Съставки за тестото:

  • яйца - 2 бр;
  • захар - 6 g;
  • сол - 4 g;
  • бакпулвер - 10 g;
  • суха мая - 10 g;
  • разтопено масло - 50 г;
  • мляко - 450 ml;
  • брашно: 800гр.

Приготвяне:

Всичко, което трябва да направите, е да смесите всички съставки в плик за печене до гладкост - сложете ги вътре, затворете здраво края на плика и после "масажирайте", докато получите гладко тесто.

тесто в плик рецепта

След като омесите, оставете тестото на топло място за 40 минути, като през това време ще увеличи обема си няколко пъти. Може да се сложи във фурната на 50 градуса за 30 минути, както е в плика.

тесто в плик

Извадете готовото тесто от плика и го поставете върху набрашнена маса.

втасало тесто

Използвайте втасалото тесто, за да направите тестени изделия с различни пълнежи.

гладко тесто

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft