Нахут със свинско

вход през zajenata.bg
Нахут със свинско
admin
Добавена от: admin
20848
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Накиснете нахута за 1 нощ. Изплакнете и сложете да се вари, заедно със зелените подправки, канелата, нарязания лук и чесън, дафиновия лист, карамфилчетата и содата. Варете около 1 час. Сварете месото в подсолена вода за 20 минути. Изплакнете със студена вода и го сложете при нахута и варете още 1 час. Прибавете нарязаните моркови и обелените и нарязани на кубчета домати. Подправете със сол и черен пипер. Изпечете наденичките на скара. Извадете дафиновия лист и карамфилчетата от нахута. Нарежете месото и го сложете върху нахута. Поднесете с изпечените наденички или нарежете и тях и ги добавете към ястието.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft